az email....

2010.11.14. 14:52


Úgy látom nehézségekkel küzdesz abba hogyan kell bánni egy nővel.
Mivel láthatólag ezt neked soha senki nem tanította meg,gondoltam mit van mit tenni nekem kell egy 42éves embernek elmagyaráznom hogyan is kell.
Szeretném megmenteni a világot a primitív bunkó férfiaktól azért döntöttem így.
Néhány alapvető dolgot fogsz ma tanulni ami a jövőben hasznos lehet számodra

1.: ha barátnőd van, ne az internet előtt üljél és az ismeretlen nőknek mond el mit gondolsz hanem a húsvér barátnődnek.
Ugyanis azt egy nő (a plázakurvák nem ide tartoznak azokat nem te érdekled hanem a pénzed)sem díjazza ha a pasija ismerkedik miközben együtt vannak.
(Néhányan azt is sérelmeznék, hogy a kapcsolati címkében nincs feltüntetve ,hogy kapcsolatban...jó tanács erre oda kell figyelni)

2.Te sem vagy gondolat olvasó és a barátnőd sem ezért beszélgetni kell.A kommunikáció az ember sajátja hát használd.Az igazi társ (megismétlem a plázakurva nem ez a kategória)kíváncsi rád,arra ,hogy mit érzel mit akarsz.Egyrészt azért mert nem tudja kitalálni másrészt szeret és gondoskodni próbálna...És ha nem mondod el a problémát ,hogyan változtasson vagy segítsen.Remélem eddig teljesen érthető.

3.Egy párkapcsolatban ketten vagytok nem te egyedül.Ha a másiktól elvárod ,hogy néhány dolgon változtasson miattad bizony neked is meg kell tenni neked ,mert ismétlem nem egyedül vagy hanem ketten vagytok.Nem csak arról kell szólnia ,hogy neked mi a jó.Hanem a másiknak is a kedvében kell járni olykor.Inkább gyakrabban mint ritkábban mert akkor lehet érezni fogja ,hogy fontos.

4.Ha étterembe mentek akkor előbb a nőt illik megkérdezni mit szeretne inni ,enni.Ha már a nő ott van akkor minimum(!) egy puszi az üdvözlés.Ha nagyobb társasággal is vagytok minden esetben a nőd az első.Nem a havert kérdezzük  meg előbb szeretne e desszertet enni(mint ahogy tetted,mert ennyire vagy csak tudatlan paraszt) hanem a nőt akivel együtt vagy.

5.Ez a  pont majdnem összefügg a hármassal.És egyben egy igen fontos pont,valamint az utolsó.A szexben az nem előjáték ,hogy ráteszed a farkadra a kezét a nőnek.Bizony meg kell erőltetned magad mert egy kapcsolatban nem csak te vagy hanem ketten vagytok annak ,hogy a másiknak is örömet szerezzél legalább olyan fontosnak kell lennie mint a te örömöd hanem még fontosabbnak.
Tehát ha egy nővel vagy és dugni akarnál kezd el simogatni,fogd meg a mellét ,csókold végig a testét nyald ki majd utána jöhetsz te ....Mert ha nem lennél annyira önző és annyira bunkó mint amilyen vagy akkor tudhatnád ,hogy a nőknek több idő kell ,hogy elévezzenek mint neked aki egy fasz vagy.

Az első lecke remélem nem volt olyan kemény és sikerül elsajátítani néhány pontját.Vagy egyszer csak sikerülni fog ha nem megy másként akkor kérlek magold be a nők érdekében ,vagy a férfiak pozitívabb megítélése érdekében.Ha nem vagy rá képes akkor ne kezd kapcsolatba,maradj meg a gépednél és tölts le pornót amire kiverheted a farkadat.
Házi feladat:
Írj fogalmazást arról ,hogy mit gondolsz mennyire vagy férfi egy nő szemében ha egy másik pasi seggét nyalod és úgy ugrálsz körülötte mint egy komornyiknak öltözött pincsikutya?

A bejegyzés trackback címe:

https://tevutak.blog.hu/api/trackback/id/tr492448055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása